Klargør grøntsagerne og hak løg, hvidløg samt ingefær fint.
Skær tomaterne i små stykker. Smelt smørret i en stor gryde og rist spidskommen, koriander, sennepsfrø og chili i smørret i 3 minutter. Tilsæt løg, hvidløg, ingefær og tomater. Steg under omrøring i 5 minutter. Tilsæt karrypulver og steg i 30 sekunder.
Rør melet ud i blandingen og tilsæt bouillon lidt ad gangen.
Giv det et opkog. Læg kyllingekødet i suppen og lad det simre under låg i 25-30 minutter.
Tag kødet op og tilsæt kokosmælk. Kog suppen igennem, og smag til med citrussaft, salt og peber. Blend suppen med en stavblender til den er cremet og glat. Skær kødet i mindre stykker og kom dem i suppen.
Server suppen i dybe tallerkner med et drys friskhakket koriander og chili, fintsnittet forårsløg og lune naanbrød.