Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Kyllingebryst
400 g
Stort løg
1 stk.
Fed hvidløg
5 stk.
Frisk ingefær
25 g
Store tomater
2 stk.
Smør
50 g
Spidskommen
1 tsk.
Stødt koriander
1 tsk.
Brune sennepsfrø
½ tsk.
Tørret chili
2 tsk.
Madras karry
1 spsk.
Hvedemel
3 spsk.
Hønsebouillon
1,5 liter
Kokosmælk
1 dåse
Citron eller lime
1 stk.
Salt
Sort peber
Frisk koriander
Forårsløg
Frisk chili
Naanbrød

Mulligatawny suppe

Klargør grøntsagerne og hak løg, hvidløg samt ingefær fint.
Skær tomaterne i små stykker. Smelt smørret i en stor gryde og rist spidskommen, koriander, sennepsfrø og chili i smørret i 3 minutter. Tilsæt løg, hvidløg, ingefær og tomater. Steg under omrøring i 5 minutter. Tilsæt karrypulver og steg i 30 sekunder.
Rør melet ud i blandingen og tilsæt bouillon lidt ad gangen.
Giv det et opkog. Læg kyllingekødet i suppen og lad det simre under låg i 25-30 minutter.

Tag kødet op og tilsæt kokosmælk. Kog suppen igennem, og smag til med citrussaft, salt og peber. Blend suppen med en stavblender til den er cremet og glat. Skær kødet i mindre stykker og kom dem i suppen.

Server suppen i dybe tallerkner med et drys friskhakket koriander og chili, fintsnittet forårsløg og lune naanbrød.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop