Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Chicken Wellington

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Kyllingefilet
4 stk.
Olie til stegning
Æggehvide
1 dl
Frisk estragon
½ kvist
Salt
2 tsk.
Kantareller
5 stk.
Butterdejsplader á 30 x 30 cm
2 stk.
Purløg
1 bdt.
Sort peber
1 tsk.
Æggeblomme til pensling

Trin 1:
Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal bruges til souffléfarsen og to skal brunes på panden.
Steg de to kyllingefileter på en varm pande ved middelvarme. De skal ikke gennemsteges – blot have en stegeskorpe. Krydr med salt og peber.
Skær kantarellerne i tern og svits dem på en varm pande.
Til souffléfarsen blendes eller hakkes de to ferske kyllingefileter med kantareller og æggehvide, hvorefter farsen røres sejt med salt.
Rul butterdejen ud og prik rundt omkring med en gaffel. I midten lægges en passende mængde souffléfars og derpå lægges de brunede kyllingefileter. Kom resten af farsen rundt om.

Trin 2:
Pensl rundt i kanten af butterdejspladen med pisket æggeblomme. Fold dejen om fyldet så den lukker helt tæt.

Trin 3:
Brug en gitterrulle til at lave et butterdejsnet, som lægges ovenpå og skæres flot til. Husk at pensle med æggeblomme inden det lægges over og efter det er kommet på toppen.
Bages ved 200°C i 35-40 minutter til den er gylden og sprød i butterdejen.
Husk at lade den hvile i 10 minutter før den skæres ud.

Med butterdejen omkring kommer ”Chicken Wellington”
til at veje tæt på 800 gram – nok til 3-4 personer.

Saltbagt kylling

Saltbagt kylling er en imponerende ret – og samtidig en af de bedste måder at tilberede en kylling på, hvis du ønsker saftigt og dejligt

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop