Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Rullepølse

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Svine- okse- eller lammeslag uden svær
1 stk.
Salt afhængig af slagets vægt (4 spsk. ved 1½ kg)
Sukker
1 spsk.
Løg
2 stk.
Sort peber
2 spsk.
Stødt allehånde
1 tsk.
Stødt laurbær
1 tsk.

Til kodelage

Vand
Rødløg
2 stk.
Laurbærblade
3 stk.
Peberkorn
10 stk.

Trin 1
Bestil et slag hos din lokale slagter. Trim siderne på slaget så den bliver pæn hele vejen rundt. Drys slaget med salt og sukker på kødsiden. Stil det på køl i 24 timer. En proces der gør k.det mere fast.

Trin 2
Tør salt og sukker af kødet. Skræl løgene og riv dem fint. Kom krydderier og løg på 2/3 del af kødsiden. Fold nu slaget fra enden med krydderier og løg 3 gange. Den skal ikke rulles men foldes. Snør rullepølsen.

Trin 3
Lad den simre I en gryde i 2½ time ved svag varme. Rullepølsen skal være tildækket med vand, tilsat laurbærblade, rødløg i grove både og peberkorn. Tag pølsen op og lad den køle af til den er lunken. Læg rullepølsen i en rullepølsepresse Stil rullepølsen på køl i 24 timer.

Tag rullepølsen op af presseren, og fjern snoren. Nu kan den skæres i skiver. Rullepølsen kan også skøres i mindre stykker og fryses.

Chicken Wellington

Trin 1: Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal bruges til souffléfarsen og to skal brunes på panden. Steg de to kyllingefileter

Læs mere »

Beef Jerky

Trin 1 Skær kødet i meget tynde skiver. Kog øllet ind til ca. det halve så smagen bliver koncentreret. Trin 2 Bland alle ingredienser sammen

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop