Trin 1
Bestil et slag hos din lokale slagter. Trim siderne på slaget så den bliver pæn hele vejen rundt. Drys slaget med salt og sukker på kødsiden. Stil det på køl i 24 timer. En proces der gør k.det mere fast.
Trin 2
Tør salt og sukker af kødet. Skræl løgene og riv dem fint. Kom krydderier og løg på 2/3 del af kødsiden. Fold nu slaget fra enden med krydderier og løg 3 gange. Den skal ikke rulles men foldes. Snør rullepølsen.
Trin 3
Lad den simre I en gryde i 2½ time ved svag varme. Rullepølsen skal være tildækket med vand, tilsat laurbærblade, rødløg i grove både og peberkorn. Tag pølsen op og lad den køle af til den er lunken. Læg rullepølsen i en rullepølsepresse Stil rullepølsen på køl i 24 timer.
Tag rullepølsen op af presseren, og fjern snoren. Nu kan den skæres i skiver. Rullepølsen kan også skøres i mindre stykker og fryses.