Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Klargøring og stegning af porchetta

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Svineslag
2 kg
Kødsnor

Krydderiblanding

Cayennepeber
1 tsk.
Kardemomme
½ tsk.
Knuste enebær
4 stk.
Salt
3 spsk.
Olivenolie

Fyld

Fed hvidløg
3
Frisk basilikum
½ bdt.
Salvieblade
10
Persille
½ bdt.
Frisk rosmarin
4 stilke
Revet citronskal

Trin 1:
Puds brystet rent for løst fedt og rids sværen. Krydr med salt, peber og krydderiblandingen p. kødsiden.

Trin 2:
Rens krydderurterne og læg dem ind i brystet sammen med hakket hvidløg og citron.

Trin 3:
Rul porchettaen sammen og bind den med kødsnor. Steg porchettaen i en varm ovn i ca. 2 timer ved 170°C til en kernetemperatur på 75 grader.
Giv den lidt ekstra varme til sidst inden den færdige kernetemperatur nås, hvis sværen ikke er sprød.

Chicken Wellington

Trin 1: Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal bruges til souffléfarsen og to skal brunes på panden. Steg de to kyllingefileter

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop