Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Klargøring og stegning af porchetta

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Svineslag
2 kg
Kødsnor

Krydderiblanding

Cayennepeber
1 tsk.
Kardemomme
½ tsk.
Knuste enebær
4 stk.
Salt
3 spsk.
Olivenolie

Fyld

Fed hvidløg
3
Frisk basilikum
½ bdt.
10
Persille
½ bdt.
Frisk rosmarin
4 stilke
Revet citronskal

Trin 1:
Puds brystet rent for løst fedt og rids sværen. Krydr med salt, peber og krydderiblandingen p. kødsiden.

Trin 2:
Rens krydderurterne og læg dem ind i brystet sammen med hakket hvidløg og citron.

Trin 3:
Rul porchettaen sammen og bind den med kødsnor. Steg porchettaen i en varm ovn i ca. 2 timer ved 170°C til en kernetemperatur på 75 grader.
Giv den lidt ekstra varme til sidst inden den færdige kernetemperatur nås, hvis sværen ikke er sprød.

Saltbagt kylling

Saltbagt kylling er en imponerende ret – og samtidig en af de bedste måder at tilberede en kylling på, hvis du ønsker saftigt og dejligt

Læs mere »

Beef Jerky

Trin 1 Skær kødet i meget tynde skiver. Kog øllet ind til ca. det halve så smagen bliver koncentreret. Trin 2 Bland alle ingredienser sammen

Læs mere »