Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Klargøring og stegning af porchetta

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Svineslag
2 kg
Kødsnor

Krydderiblanding

Cayennepeber
1 tsk.
Kardemomme
½ tsk.
Knuste enebær
4 stk.
Salt
3 spsk.
Olivenolie

Fyld

Fed hvidløg
3
Frisk basilikum
½ bdt.
Salvieblade
10
Persille
½ bdt.
Frisk rosmarin
4 stilke
Revet citronskal

Trin 1:
Puds brystet rent for løst fedt og rids sværen. Krydr med salt, peber og krydderiblandingen p. kødsiden.

Trin 2:
Rens krydderurterne og læg dem ind i brystet sammen med hakket hvidløg og citron.

Trin 3:
Rul porchettaen sammen og bind den med kødsnor. Steg porchettaen i en varm ovn i ca. 2 timer ved 170°C til en kernetemperatur på 75 grader.
Giv den lidt ekstra varme til sidst inden den færdige kernetemperatur nås, hvis sværen ikke er sprød.

Saltbagt kylling

Saltbagt kylling er en imponerende ret – og samtidig en af de bedste måder at tilberede en kylling på, hvis du ønsker saftigt og dejligt

Læs mere »

Chicken Wellington

Trin 1: Til Chicken Wellington skal der bruges fire kyllingefileter. To skal bruges til souffléfarsen og to skal brunes på panden. Steg de to kyllingefileter

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop