Mesterslagterens slagterskole guider dig til:

Hjemmelavet mayonnaise

Trin 1

Trin 2

Trin 3

Ingredienser

Æggeblommer
2 stk.
Dijonsennep
1 tsk.
Æblecidereddike
Friskkværnet peber
Salt
1 tsk.
Rapsolie
3 dl
Citronsaft

Pisk æggeblommer, salt, sennep og en anelse æblecidereddike med en elpisker eller piskeris til det er tykt og hvidt. Pisk herefter olien i i en tynd stråle – det er vigtigt, at det foregår stille og roligt, så mayonnaisen ikke skiller. Fortsæt indtil du har en god, tyk og ”skælvende” mayonnaise. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt ekstra citronsaft.

TIP: skælvende er når mayonnaisen bliver tyk og geléagtig.

Den skal være tyk – men pas på at den ikke skiller, når der hældes olie i.

Rullepølse

Trin 1 Bestil et slag hos din lokale slagter. Trim siderne på slaget så den bliver pæn hele vejen rundt. Drys slaget med salt og

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop