Antal personer

Tid

4
60

Ingredienser

Fajitakoteletter

Fajitakoteletter
4 stk.

Jordskokker

Jordskokker
1,2 kg
Olivenolie
2 tsk.
Salt
1 tsk.
Cherrytomater
250 g

Pesto

Hvidløg
2 fed
Frisk basilikum - grøn
50 g
Græskarkerner eller pinjekerner
25 g
Friskreven parmesanost
40 g
Olivenolie
¾ dl
Salt
Peber

Fajitakoteletter med ovnbagte jordskokker og pesto

Skrub jordskokkerne omhyggeligt og del dem evt, hvis de er store.
Gnid jordskokkerne med olie, drys groft salt på og bred dem ud i en lille bradepande eller på en bageplade med bagepapir ? så de ligger jævnt i ét lag.

Bag jordskokkerne møre i ovnen ved 200?225° C, ca. 45 minutter og bland de halverede tomater ved, når halvdelen af tiden er gået.

Kom hvidløg, basilikumblade, græskar- eller pinjekerner samt ost i en blender og blend til en tyk pasta. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der blendes til du har en sauce af passende konsistens. Smag til med salt og peber og server til jordskokkerne.

Koteletterne steges i 3-4 minutter på hver side.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop