Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og køres ca. 4 minutter. Lad farsen hvile ca. 30 minutter på køl.
Rens porrerne og skær den grønne del fra. Del herefter det hvide stykke i to (ca. 10 cm pr. stykke). Læg porrestykkerne i kogende vand og kog dem 3-4 minutter. Tag dem forsigtigt op (gem kogevandet) og læg dem på et viskestykke eller køkkenrulle og tør dem fri for vand. Drys med mel.
Del farsen i fire portioner og form det rundt om porrestykkerne. Rul dem ind i madfilm og luk dem tæt i enderne, sørg for at rulle dem dobbelt, for at være sikker på, at de er lukket tæt.
Kog porrevandet op igen og kom pakkerne heri.
Kog dem i 8 minutter. Tag pakkerne op og lad dem ligge 5 minutter. Pak dem herefter op.
Pisk et æg op i en tallerken og bland raspen med salt og peber på et stykke bagepapir. Vend farspakkerne i æg og derefter i rasp. Steg dem sprøde på en pande med gyldent smør. Server de nystegte farserede porrer med kartofler, brun sauce og syltede asier. De kan også spises på et stykke smørrebrød.