Antal personer

Tid

4
60

Ingredienser

Fars

Hakket svinekød
400 g
Æg
1 stk.
Løg
1 stk.
Fed hvidløg
2 stk.
Hakket purløg
1 spsk.
Tørret timian
1 spsk.
Havregryn
½ dl
Mælk
2 dl
Salt
Peber

Porrer

Porrer
2 stk.
Mel
1 tsk.
Æg
1 stk.
Rasp
2 dl
Salt
Peber
Smør til stegning

Farserede porrer

Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og køres ca. 4 minutter. Lad farsen hvile ca. 30 minutter på køl.

Rens porrerne og skær den grønne del fra. Del herefter det hvide stykke i to (ca. 10 cm pr. stykke). Læg porrestykkerne i kogende vand og kog dem 3-4 minutter. Tag dem forsigtigt op (gem kogevandet) og læg dem på et viskestykke eller køkkenrulle og tør dem fri for vand. Drys med mel.

Del farsen i fire portioner og form det rundt om porrestykkerne. Rul dem ind i madfilm og luk dem tæt i enderne, sørg for at rulle dem dobbelt, for at være sikker på, at de er lukket tæt.

Kog porrevandet op igen og kom pakkerne heri.
Kog dem i 8 minutter. Tag pakkerne op og lad dem ligge 5 minutter. Pak dem herefter op.

Pisk et æg op i en tallerken og bland raspen med salt og peber på et stykke bagepapir. Vend farspakkerne i æg og derefter i rasp. Steg dem sprøde på en pande med gyldent smør. Server de nystegte farserede porrer med kartofler, brun sauce og syltede asier. De kan også spises på et stykke smørrebrød.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop