Antal personer

Tid

4
120

Ingredienser

Oksetykkam
800 g
Smør
2 spsk.
Løg
3 stk.
Fed hvidløg
2 stk.
Sød paprika
3 spsk.
Kommenfrø
½ tsk.
Store kartofler
2 stk.
Tomater
4 stk.
Peberfrugt
2 stk.
Tomatpuré
1 dåse
Oksebouillon
1 liter
Salt
2 tsk.
Sort peber
½ tsk.
Tørret merian
1 tsk.

Gullaschsuppe

Skær kødet i mindre tern på 2 cm. Varm smørret op og svits de hakkede løg og hvidløg til løgene er klare. Tag gryden af blusset og kom paprika i. Tilsæt kødet og steg det let. Kom bouillon,
kommenfrø, salt og peber ved og lad det koge op.
Læg låg på retten og lad den simre i ca. 1½ time.

Kog noget vand og skold tomaterne i ca. 1-2 minutter til skallen bliver løs og kan fjernes let. Skær tomater i fine tern og tilsæt dem sammen med merian samt kartofler og peberfrugter i tern. 

Kog retten yderligere 20 minutter til kartoflerne er møre.
Skum eventuelt overskydende fedt af overfladen.
Gullaschsuppen serveres rygende varm og nydes med ristet baguette og en kold pilsner.

Aspargessuppe

Skræl og skær de hvide asparges ud i mindre stykker. Damp aspargesene til de er møre (ca. 2 minutter). Blend halvdelen af de dampede aspargesstykker

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop