Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Flanksteak
800 g
Smør og olie til stegning

Blandet salat

Blomkål
½ stk.
Sprøde salatblade
Cherrytomater
100 g
Forårsløg
4 stk.
Grønne asparges
8 stk.
Feta
100 g

Vinagrette

Olivenolie
2 tsk.
Æblecidereddike
2 tsk.
Sukker
½ tsk.

Squashfries

Squash
2 stk.
Gulerødder
2 stk.
Hvedemel
6 spsk.
Bagepulver
1 tsk.
Groft salt
3 tsk.
Peber
2 tsk.
Æg
3 stk.
Feta
100 g
Frisk persille
Olie til stegning

Flanksteak med squashfries og årstidens salat

Kom lidt olie på en varm pande og steg flanksteaken i 1 minut på hver side. Kom en klat smør ved og steg videre ved middelvarme i ca. 5-6 minutter på hver side. Lad den hvile 5 minutter inden udskæring.

Salat med vinaigrette:
Klargør grøntsagerne og skær dem i små stykker. Rør vinaigrette sammen og vend i salaten.

Dybstegte squashfries:
Klargør grøntsagerne og riv squash og gulerødder fint. Kom det i en si, drys med lidt salt og lad dem dræne ca. en halv time. Kom det i et viskestykke og vrid væsken ud.
Rør mel, bagepulver, salt og peber sammen og vend blandingen med squash og gulerødder. Tilsæt æggene et ad gangen under omrøring. Smuldr feta og hak persillen. Rør det i blandingen. Sæt på køl i 15 minutter.
Kom olie i en tykbundet pande og varm op. Steg en spiseskefuld af squashmixet og tryk det fladt. Steg sprød på begge sider og læg på køkkenrulle. Drys med salt.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop