Print

Antal personer

Ingredienser

Agurk
1 stk.
Salt
Vand
1 dl
Eddike
1 dl
Sukker
2 spsk.
Laurbærblade
2 stk.
Hele peberkorn
10 stk.
Sennepskorn
½ tsk.
Frisk dild
1 håndfuld

Hjemmelavet agurkesalat

Skyl agurken og skær enderne fra. Skær den i tynde skiver – brug eventuelt et mandolinjern. Vend med fint salt og lad dem dræne i en si/sigte i ca. 1 time.

Kog vand, eddike, sukker, laurbærblade og peberkorn op i en gryde. Lad det afkøle ved stuetemperatur. Skyl agurkeskiverne med vand og kom dem i et skoldet sylteglas (helst helt til toppen). Hæld den varme lage over agurkerne og fyld det helt til toppen. Sæt låg på.

Kom eventuelt glasset i kogende vand så det bliver tæt med undertryk. Opbevar på køl og server til julens retter.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop