Antal personer

4

Ingredienser

Jordskokker
500 g
Forårsløg
2 stk.
Fed hvidløg
1 stk.
Hønsebouillon
6 dl
Fløde
2,5 dl
Citrontimian
2 kviste
Salt
Sort peber
Purløg
Parmaskinke
4 skiver

Breadsticks

Lyst italiensk brød
1 stk.
Olie
2 dl
Fed hvidløg
2 stk.
Tørret krydderurter
1 tsk.
Salt
Sort peber

Jordskokkesuppe med sprød parmaskinke og ”breadsticks”

Skræl og vask jordskokkerne og skær dem i mindre tern.
Skær forårsløg og hvidløg i små tern. Kom jordskokker, forårsløg og hvidløg i en varm gryde med lidt olie og svits i 1 minut. Tilsæt grøntsagsbouillon og kog jordskokkerne møre (ca. 12 minutter). Blend til en fin pure og tilsæt fløde og krydderier. Smag til med salt og peber.

Breadsticks:

Skær et brød i lange stave og bland en god hvidløgsolie. Smør olien på alle sider af brødet med en pensel.
Sæt ovnen på 200°C og bag sticksene til de er sprøde.
Drys med groft flagesalt.

Parmaskinke:

Parmaskinken lægges på bagepapir og steges i ca. 10-15 minutter ved 200°C til det er sprødt.

Server den varme suppe med stykker af sprød parmaskinke og breadsticks.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop