Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Gode kålpølser fra slagteren
8 stk.
Lagereddike
1 spsk.
Grønkål
600 g
Smør
25 g
Hvedemel
2 spsk.
Fløde
2,5 dl
Sukker
½ tsk.
Salt
1 tsk.
Sort peber
½ tsk.
Revet muskatnød
1 knsp.
Maizena

Kålpølser med flødestuvet grønkål

Bring en gryde med vand i kog og hæld lidt eddike ved. Kom pølserne i det kogende vand og skru ned til middel varme. Lad pølserne simrekoge i ca. 10 minutter.

Tag gryden af blusset – men lad pølserne ligge i vandet i yderligere 15 minutter. Herefter er klar til servering.

Stuvet grønkål:

Snit grønkålen fint og sauter den i smeltet smør i ca. 1 minut til den ”falder sammen”. Hæld fløde over og skru ned på lav varme. Lad kålen simre i ca. 30 minutter.
Smag til med salt, sukker, peber og muskatnød. Tilsæt eventuelt lidt mere fløde hvis der mangler lidt væde. Til sidst kan der jævnes med lidt maizena.

Kastanjesuppe

Flæk kastanjerne i halve og kog dem i ca. 8 minutter. Kom dem i koldt vand med det samme – herefter kan man smutte dem

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop