Print

Antal personer

5

Ingredienser

Dyresteg fra slagteren
1,5 kg
Salt
Peber
Bacon
12 skiver
Blandet grøntsager: porrer - gulerødder - løg
500 g
Smør til stegning
Vildtbouillon
5 dl
Timian
5 kvist
Enebær
5 stk.
Kødsnor

Salat

Blandede salatblade
Kerner fra granatæble
50 g
Blandede krydderurter: Persille - purløg - kørvel
Valnødder
1 håndfuld
Cremoso

Dressing

Hytteost
100 g
Blandede krydderurter: Persille - purløg - kørvel
Honning
1 spsk.

Kold dyresteg med salater og urtecreme

Klargør grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Krydr stegen med salt og peber. Læg baconskiverne på langs over stegen og snør den sammen med kødsnor. Brun stegen på alle sider i smør, så bacon bliver lidt sprødt. Tilsæt derefter grøntsager, bouillon, timian og enebær. Kog op og skru herefter ned til lav varme. Lad det simre i cirka 1-1½ time. Vend stegen undervejs. Brug et stegetermometer – kødet skal have en kernetemperatur på 54-60 grader. Lad stegen hvile 15 minutter inden den sættes på køl til senere brug. Den kan selvfølgelig også skæres i tynde skiver og spises efter endt hviletid.

Dressingen røres af hytteost, finthakkede krydderurter og honning. Hak valnødderne groft. Anret en bund af salater, drys valnødder, hakkede krydderurter og granatæblekerne henover. Skær tynde skiver af dyrekøllen og læg dem på salatbunden. Kom cremoso over i en tynd streg og arranger toppe af dressingen. Pynt med krydderurter.

NB! Gem skyen fra stegen til en god sovs.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop