Antal personer

4

Ingredienser

Spidsbryst sous vide

Spidsbryst
1,5 kg
Frisk timian
5 kviste
Fed hvidløg
2 stk.
Revet citronskal
1 stk.

Portvinssauce

Lagen fra spidsbryst
Rødvin
2 dl
Portvin
1 dl
Frisk timian
Skalotteløg
1 stk.

Glaserede perleløg

Perleløg
200 g
Hønsefond
1 dl
Rødvin
½ dl
Balsamicoeddike
¼ dl
Honning
2 spsk.
Smør
2 spsk.
Salt
Peber

Sous vide spidsbryst

Spidsbryst Sous Vide
Kom spidsbrystet i en vakuumpose sammen med timian, hvidløg og citronskal. Vakuumer posen.

Opvarm vandbadet til 59 grader og placér posen med spidsbrystet i vandbadet. Tilberedningstiden er 72 timer. Minutterne inden spidsbrystet er færdig, tages vakuumposen op af vandbadet. Klip et mindre hul i posens top og hæld lagen ud i en gryde. Sæt posen tilbage i vandbadet, men sørg for, at hullet ikke kommer under vand.

Portvinssauce
Skræl skalotteløget og skær i tern. Kom det i en gryde sammen med timian, portvin og rødvin, som langsomt koges ned til 1/3-del. Hæld lagen fra spidsbrystet ved og kog det yderligere ned til 1/3-del.

Glaserede perleløg
Hæld rødvin, hønsefond, balsamicoeddike og lidt honning i en gryde. Kog det hele ned til en tyk glace.

Varm en pande op ved middel varme. Smelt smørret og tilsæt dernæst perleløgene, som brunes let. Kom dernæst perleløgene i gryden med glacen, hvor de holdes lune.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop