Antal personer

Tid

4
45

Ingredienser

Marinerede lammeculotter
2 stk.
Hytteost
400 g
Paprika
Sur-Sød Sauce
1 tsk.
Oregano
Radiser
8 stk.
Purløg

Karry-Bechamelsauce

Smør
10 g
Karry
½ tsk.
Æggeblomme
1
Bechamelsauce
2 dl
Revet Efterglød fra Arla Unika
25 g
Hvidvin
½ dl

Marineret lammeculotte med krydret hytteost og radiser

Start med at brune culotterne på en varm pande med fedtsiden nedad først. Lad dem få lidt stegeskorpe. Kom dem derefter i ovnen ved 170°C i ca. 20 minutter til en kernetemperatur på 62-65 grader. Lad culotten hvile ca. 10 minutter inden udskæring.

Vend hytteosten med krydderier og sæt den på køl i min. 30 minutter. Server med radiser skåret i skiver og hakket purløg.

Det er en frisk og let ret uden de tunge kulhydrater.

Karry-bechamelsauce

Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt karry så den bliver ristet af. Pisk æggeblomme med hvidvin og karry til den bliver luftig. Vend æggemassen sammen med bechamelsaucen og den revet ost. Smag til med lidt sennep eller hyldeblomsteddike/æbleeddike. Pisk til saucen er glat og ensartet. Juster med salt og peber.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop