Okseskank
Gulerødder, knoldselleri, løg og hvidløg skæres i mindre stykker. Skanken rides let i overfladen, hvorefter den brunes i en gryde. Skanken krydres med salt samt peber og tages op. Grøntsagerne brunes sammen med timianen. Skanken lægges i en sous vide-pose sammen med grøntsager, oksefond, rødvin og timian. Herefter skal den sous vide-tilberedes i 24 timer ved 75 grader. Herefter lægges skanken i et ildfast fad. Den skal have ca. 25 minutter ved 200°C.
Tip: Kommer skanken fra køl, skal den have 40 minutter ved 200°C tildækket med stanniol og dernæst 20 minutter uden stanniol.
Skanken tages ud af posen. Sovsen sigtes og jævnes med lidt maizena om nødvendigt.
Kartoffelmos
Kartoflerne skrælles og koges i usaltet vand til de er møre. Hæld vandet fra og mos kartoflerne, hvorefter smør og mælk kommes i. Smag til med salt og peber.
Gremolata
Persille og hvidløg hakkes fint, hvorefter det blandes sammen med hakket citronskal, olie, salt og peber.
Perleløg
Perleløgene steges på en pande med smør på i cirka 5 minutter til de har taget lidt farve. Krydr med salt og peber.