Antal personer

Tid

4
30

Ingredienser

Mozarellakugle
1
Pecorino
100 g
Parmesan
50 g
Fontina
50 g
Spaghetti
500 g
Smør
100 g
Fløde
2 dl
Frisk pesto
Slagterbacon
100 g
Salsiccia
100 g

Pasta quattro formaggi

Skær ostene i små tern og riv parmesanen. Kog spaghettien ”al dente” (hellere lidt underkogt, så bliver det færdigt i saucen). Hæld vandet fra og skyl med koldt vand.

Kom smørret i gryden og lad det komme op og syde.
Skru ned for varmen og vend pastaen rundt. Bland osten i og vend til den begynder at smelte. Hæld fløden ved og lad det stå ved svag varme med låg på. Vend pastaen rundt så den bliver godt blandet og får en cremet sauce. Smag til med salt og peber. Skær salsiccia op og læg klumper af farsen på en varm pande. Lad det stege ligesom bacon til det er sprødt. Steg ligeledes bacon i mindre tern sprøde.

Serveres pastaretten rygende varm med pestoklatter på toppen.
Drys med pølse og bacon inden servering.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop