Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Koteletter á 150 g
4 stk.
Groft salt
½ tsk.
Friskkværnet peber
Smør til stegning
Bøgehatte
150 g
Champignon
200 g
Rødløg
1 stk.
Slagterbacon
125 g
Fed hvidløg
2
Hvedemel
1 spsk.
Tomatsauce
1 dåse
Fløde
1,5 dl
Groft salt
½ tsk.
Cayennepeber
¼ tsk.

Koteletter i tomat med bacon og svampe

Klargør grøntsagerne. Skær champignoner i kvarte, løg i skiver og del bøgehatte i passende stykker. Skær bacon i tern.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun koteletterne i ca. 1 minut på hver side så de får lidt stegeskorpe. Tag dem af panden og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Krydr med salt og peber.

Svits champignoner, bøgehatte, løg, bacon og presset hvidløg på en tør pande ved jævn varme i 5-6 minutter. Tilsæt mel og steg yderligere 1 minut. Kom tomatsauce, fløde, salt og cayennepeber ved. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i 2 minutter. Hæld grøntsagssaucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 160°C i 25 minutter til koteletterne er netop gennemstegte.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop