Remoulade

Antal personer

Tid

Ingredienser

Drueagurker
2 stk.
Kapers
1 spsk.
Gulerod
1 stk.
Lille løg
½ stk.
Blomkålsbuketter
2 stk.
Eddike
2 dl
Vand
½ dl
Sukker
4 spsk.

Dressing

Mayonnaise
2,5 dl
Sennep
1 tsk.
Karry
2 tsk.
Stødt gurkemeje
½ tsk.
Salt
Peber

Kog eddike, sukker og vand op.
Kom grøntsagerne i en bøtte eller patentglas og hæld eddikelagen over. Lad dem dampe af og sæt på køl.

Lad dem stå på køl i 3 dage.

Hak grøntsagerne groft og vend med dressingen.

Hvidløgsboller

Rør gæren ud i det lunkne vand. Kom resten af ingredienserne i, på nær pizzamel/hvedemelet. Det kommes i lidt efter lidt til dejen er smidig.

Læs mere »

Agurkerelish

Klargør grøntsagerne og skær agurken over på langs og fjern kernerne. Skær den og løg i små tern. Kom det hele i glasset sammen med

Læs mere »