Skær svinebrystet i store tern på 4×4 cm og fjern benet på undersiden. (Salt brystet i 24 timer – eller køb det saltet hos din slagter).
Bland ingredienserne til dry rub – der må ikke være klumper i. Læg ternene i en alubakke og vend i dry rub. Sæt bakken i ovnen i 1½ time ved 160°C varmluft.
Vend dem i BBQ-sauce og sæt alubakken på grillen ved indirekte varme. Lad dem blive rigtig gode møre og lækre. Kom evt. lidt røgsmuld ved kullene.
Mormorsalat
Ryst fløde, flormelis, citronsaft, salt og peber sammen. Sæt dressingen tildækket i køleskabet i ca. 10 minutter og smag til.
Klargør grøntsagerne. Riv salatbladene groft og pil ærterne. Skær æbler i tynde skiver.
Bland og anret salaten i en skål eller på en tallerken og kom dressingen over.