Antal personer

Tid

4
140

Ingredienser

Revelsben
2 kg
BBQ sauce

Dry rub

Paprika
3 spsk.
Løgpulver
3 spsk.
Røget paprika
1 spsk.
Hvidløgspulver
1 spsk.
Chilipulver
2 tsk.
Brun farin
4 spsk.
Salt
2 spsk.
Spidskommen
1 tsk.
Peber
1 tsk.

Mormorsalat

Sprøde salatblade
Friske danske ærter
2 håndfuld
Æbler
2 stk.
Kerner fra granatæble

Dressing

Fløde
1,5 dl
Flormelis
1 spsk.
Citronsaft
1 spsk.
Salt
½ tsk.
Friskkværnet peber

Revelsben med BBQ og mormorsalat

Skær svinebrystet i store tern på 4×4 cm og fjern benet på undersiden. (Salt brystet i 24 timer – eller køb det saltet hos din slagter).

Bland ingredienserne til dry rub – der må ikke være klumper i. Læg ternene i en alubakke og vend i dry rub. Sæt bakken i ovnen i 1½ time ved 160°C varmluft.

Vend dem i BBQ-sauce og sæt alubakken på grillen ved indirekte varme. Lad dem blive rigtig gode møre og lækre. Kom evt. lidt røgsmuld ved kullene.

Mormorsalat
Ryst fløde, flormelis, citronsaft, salt og peber sammen. Sæt dressingen tildækket i køleskabet i ca. 10 minutter og smag til.

Klargør grøntsagerne. Riv salatbladene groft og pil ærterne. Skær æbler i tynde skiver.

Bland og anret salaten i en skål eller på en tallerken og kom dressingen over.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop