Klargør rosenkålene og kog dem i 2 minutter. Skær bacon og løg i tern. Steg baconternene sprøde og tilsæt løgene. Lad dem blive gennemsigtige. Kom æbleeddike på og lad det fordampe på panden. Sæt herefter mixet til side.
Smelt smørret på panden og kom rosenkålene på og lad dem stege i 3 minutter. Tilsæt mixet og krydr med salt og peber. Hæld retten op og riv parmesanflager henover.
Slagterens tip
Til denne ret er slagterens hjemmelavede bacon selvfølgelig et must. Der bliver kælet mere for både saltningen og rygningen hos Mesterslagteren. Kødstykkerne bliver skåret til og er nøje udvalgte. Det er håndværk – og det kommer endnu mere til udtryk, når baconstykkerne steges, da de ikke trækker sig sammen på panden.
Desuden er der en fantastisk smag i slagterens hjemmelavede bacon.
Denne ret er simpel og består af få ingredienser, derfor skal de selvfølgelig også være af højeste kvalitet. Parmesanen skal også være af god kvalitet, da det er den, der tilfører ”umamismagen” til retten.