Print

Antal personer

4

Ingredienser

sorte linser
200 g
Æbleeddike
3 spsk.
Balsamicoeddike
1 spsk.
Babyspinatblade
100 g
Hytteost
200 g
Gulerødder
2 stk.
Slagterbacon
300 g
Forårsløg
4 stk.
Sukker
2 spsk.

Salat med linser, bacon og hytteost

Kog de sorte linser som anvist på emballagen, og lad dem køle helt af.

Lav en dressing ved at blande æbleeddike, balsamicoeddike og sukker. Rør, indtil sukkeret er helt opløst, og smag til, så dressingen bliver syrlig og velsmagende. Vend de afkølede linser i dressingen, og lad dem trække i mindst 30 minutter.

Skær bacon i tern og steg det sprødt og saftigt på en pande ved medium varme. Lad det dryppe af på køkkenrulle.

Klargør grøntsagerne: Riv gulerødder groft, og snit forårsløg i tynde ringe.

Anret babyspinaten i bunden af et fad, og fordel de marinerede linser ovenpå.

Top salaten med bacontern, revet gulerødder og snittede forårsløg.

Fordel små klatter af hytteost langs kanten af fadet som pynt og smagfuldt tilbehør.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop