Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Skinkemedaljer med bacon
4 stk.
Hvide asparges
8 stk.
Grønne asparges
12 stk.
Grøntsagsbouillon
2 dl
Smør
25 g
Smør til stegning

Saboyenne

Hvidvin
1 dl
Æggeblommer
5 stk.
Hakket basilikum
2 spsk.
Salt
Peber

Skinkemedaljon med asparges og saboyenne

Klargør asparges og damp dem i bouillon og smør i en gryde i 1-2 minutter. Tag dem op og hold dem varme. Gem bouillonen.

Saboyenne:
Kog hvidvin og bouillon fra aspargesene ind til det halve. Lad det køle lidt af. Pisk æggeblommer sammen i en skål og tilsæt den lune og indkogte bouillon lidt ad gangen under piskning. Fortsæt piskningen over vandbad til saucen er cremet og skummende. Tilsæt basilikum og blend saucen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

Medaljon:
Varm en pande op og kom lidt olie på. Steg først baconkanten så den får farve. Steg herefter kødet ca. 4- 5 minutter på hver side eller til en kernetemperatur på 65 grader. Lad kødet hvile 5 minutter inden udskæring.
Anret asparges på tallerkenen og fordel saucen over. Læg medaljonen ovenpå

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop