Antal personer

Tid

Ingredienser

Havtorn
3 dl
Flaske neutral snaps
1
Sød honning

Snaps med havtorn

Klargør bærrene og kom dem i en lufttæt flaske. Tilsæt lidt honning (alt efter hvor sød du ønsker snapsen). Hæld snaps over og lad det trække 1-3 måneder. Ryst flasken en gang imellem og si til sidst indholdet fra – brug et klæde eller et tefilter. Herefter er snapsen klar til servering.

Snaps kan laves med mange forskellige ingredienser.
Prøv eksempelvis Dildsnaps, Kirsebærsnaps, Slåensnaps, Lakridsrod eller Anis,  Hyldeblomst eller Valnøddesnaps

Medister

Sørg for at alle ingredienser er kolde. Skær det kolde kød, spæk og løg i mindre stykker. Kør det hele gennem kødhakkeren to gange. Rør

Læs mere »

Sous-vide svinebryst

Kog 0,5 liter hønsefond og 2 dl nisseøl op med julekrydderier. I vakuumposen hældes en kop lage, hvorefter den vakuumeres med brystet. Svinebrystet sous vide-behandles

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop