Print

Antal personer

4

Ingredienser

Sildefileter
4 stk.
Rugmel
100 g
Rasp
100 g
Salt
½ tsk.
Smør
30 g
Eddike
3 dl
Sukker
2 dl
Vand
1 dl
Hele peberkorn
5 stk.
Løg
1 stk.

Stegte sild

Klargør sildefileterne. Bland rugmel, rasp og salt og vend sildefileterne i paneringen. Steg dem i smør på en middelvarm pande til de er sprøde.

Eddike, sukker, vand og peberkorn koges op til sukkeret er opløst. Læg sildefileterne i et fad og kom løg skåret i ringe over.

Hæld lagen over så sildene er dækket og sæt dem i køleskabet.

Lad dem trække i mindst 1 døgn – men gerne 2-3 døgn.

Server med rugbrød, friske løgringe og kapers.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop