Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Svinekæber
8 stk.
Stort løg
1 stk.
Gulerødder
2 stk.
Fed hvidløg
4
Balsamico
1 spsk.
Tomatpuré
1 dåse
Flåede tomater
1 dåse
Mørk øl
1 stk.
Krydderurter f.eks. timian og rosmarin
Blandede svampe (alt efter hvad der er i sæson)
500 g
Frisk papperdelle
500 g

Svinekæber med pappardelle og tomatsauce

Kødet

Fjern sener på kæberne (hvis slagteren ikke har gjort det). Vend dem i mel og steg i olie, så de får en stegeskorpe. Hvidløg og gulerødder snittes fint og brunes derefter på panden sammen med krydderurterne. Herefter kommes grøntsagerne i en sous vide-pose sammen med kæberne og en mørk øl.

Kæberne sous vide-behandles i cirka 10 timer ved 65 grader.
Når de er færdige, sies skyen fra og den bruges til saucen.

Saucen

Skær løg i små tern og steg dem på panden. Kom tomatpuré og de flåede tomater ved og kog med 1-2 minutter. Tilsæt balsamico og cirka 3 dl af skyen fra kæberne. Kog nogle minutter. Svampe og kæber brunes på panden og vendes i sovsen.

Tilbered pappardelle efter anvisningen og server til kæberne.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop