Print

Antal personer

Ingredienser

Hokkaidogræskar uden skræl
500 g
Vand
3 dl
Eddike
3 dl
Hele peberkorn
10 stk.
Frisk timian
3 kviste
Sukker
50 g
Salt
1 knsp.
Atamon
1 tsk.

Syltede græskar

Rens græskarret for kerner og tråde og skær i tynde, ensartede skiver. Brug eventuelt et mandolinjern. Hvis der skæres tykkere skiver, skal de blot koge lidt længere tid. Kom vand, eddike, salt, timian og sukker i en gryde. Bring det i kog. Kom græskarskiverne i og kog dem under låg i cirka 5-7 minutter.

Fjern gryden fra varmen og rør atamon i. Fordel herefter græskar og syltelage i skoldede sylteglas. Lagen skal dække alle græskarstykkerne. Luk låget og lad dem køle helt af ved stuetemperatur. Opbevar dem herefter på køl.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop