Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Whiskysauce

Whisky
1 dl
Løg
1 stk.
Cayennepeber
1 tsk.
Tomatpuré
2 spsk.
Fløde
½ liter
Smør
50 g
Sukker
1 spsk.
Frisk rosmarin
2 kviste
Salt
Peber

Whiskysauce

Hak løget fint.

Smelt smørret og sauter løg heri.

Kom tomatpuré ved og rist det godt af – pisk imens.

Hæld whisky og fløde på og lad det koge i 10 minutter til cremet konsistens.

Tilsæt cayennepeber og friskhakket rosmarin.

Smag til med sukker samt salt og peber.

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern. Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt skalotteløg, gulerødder samt porre. Sauter

Læs mere »

Bearnaisesauce

Start med at smelte smørret. I en anden gryde piskes æggeblommer, bearnaise-essens samt salt luftigt (legeres). Derefter tilsættes det smeltede smør lidt af gangen, imens

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop