Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Sauce bordelaise

Rødvin
½ liter
Frisk rosmarin
2 kviste
Skalotteløg
2 stk.
Gulerødder
2 stk.
Porre
1 stk.
Smør
50 g
Kraftig oksefond
1 liter
Oksemarv
50 g
Salt
Peber

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern.

Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt skalotteløg, gulerødder samt porre. Sauter dem gyldne og tilsæt finthakket rosmarin samt rødvin.

Lad det koge i 10-15 minutter til næsten al væske er reduceret væk.

Hæld nu den kraftige oksefond ved og lad saucen simre i yderlige 5 minutter.

Pisk oksemarv i tern ud i saucen.

Sigt saucen og pisk et par smørtern i saucen inden servering.

Husk at smage til med salt og peber.

Brun sovs

Smelt smørret og drys mel i. Rist melbollen godt igennem, så melsmagen forsvinder, og der begynder at dufte nøddeagtigt. Hæld fond/stegeskyen samt sødmælken ved og

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop