Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Kalkunfond
8 dl
Smør
60 g
Mel
5 spsk.
Fløde
1 dl
Salt
Peber
Ribsgelé
2 spsk.
Madkulør

Kalkunsauce

Smelt smør og pisk mel i. Steg melet af i ét minut uden at det tager farve. Tilføj fond lidt ad gangen.

Kog derefter saucen et par minutter under konstant omrøring.

Tilsæt ribsgelé og smag sovsen til med peber og eventuelt salt (husk der er også salt i kalkunfonden).

Andesauce

Skær andehalsen i mindre stykker. Brun hals, vingespidser og snittede grøntsager i lidt af andefedtet. Kom koldt vand ved og kog op. Skum urenheder væk.

Læs mere »

Whiskysauce

Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom tomatpuré ved og rist det godt af – pisk imens. Hæld whisky og fløde på

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop