Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Svampesauce

Blandede svampe (alt efter hvad der er i sæson)
300 g
Kalvebouillon
1 liter
Fløde
¼ liter
Smør
50 g
Frisk timian
5 kviste
Hvidløg
1 fed
Skalotteløg
1 stk.
Salt
Peber

Svampesauce

Hak hvidløg og skalotteløg fint.

Smelt smørret og rist svampene godt.

Tilsæt friskhakket timian, hvidløg og skalotteløg og sauter godt.

Piskefløde og kalvebouillon hældes ved og der røres jævnligt, så svampene ikke brænder fast i bunden af gryden.

Lad saucen simre i 10-15 minutter indtil den får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

Kalkunsauce

Smelt smør og pisk mel i. Steg melet af i ét minut uden at det tager farve. Tilføj fond lidt ad gangen. Kog derefter saucen

Læs mere »

Whiskysauce

Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom tomatpuré ved og rist det godt af – pisk imens. Hæld whisky og fløde på

Læs mere »

Sauce bigarade

Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det opnår en konsistens og farve som en lys karamel. Kom eddike og appelsinsaft i og kog op.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop