Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Past. æggeblommer
6 stk.
Bearnaise-essens
3 spsk.
Smør
300 g
Frisk estragon
½ bdt.
Salt
Peber

Bearnaisesauce

Start med at smelte smørret.

I en anden gryde piskes æggeblommer, bearnaise-essens samt salt luftigt (legeres).

Derefter tilsættes det smeltede smør lidt af gangen, imens der piskes konstant i saucen ved svag varme.

Saucen skal serveres lun – aldrig varm da den så vil skille!
Smag bearnaisen til med friskhakket estragon samt salt og peber.

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern. Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt skalotteløg, gulerødder samt porre. Sauter

Læs mere »

Sauce bigarade

Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til det opnår en konsistens og farve som en lys karamel. Kom eddike og appelsinsaft i og kog op.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop