Print

Antal personer

4

Ingredienser

Kokosmælk
2 dåser
Kyllingefond
3 dl
Citrongræs
2 stængler
Forårsløg
3 stk.
Chili i små stykker
1
Svampe
100 g
Rød peberfrugt
1 stk.
Kød fra kyllingelår
300 g
Goma sauce
1 spsk.
Sojasauce
2 spsk.
Limesaft
3 spsk.
Sukker
2 spsk.
Frisk basilikum
Frisk koriander

Kokossuppe med kyllingelår og forårsgrønt

Kom kokosmælk og kyllingefond i en gryde.
Tilsæt citrongræsstilke som er banket et par gange med bagsiden af en stor kniv. Lad det koge op og skru dernæst ned for varmen.

Lad det simre i 10 minutter.
Tag citrongræsstængler op (si eventuelt væsken).

Tilsæt hele svampe, rød peber i tern eller strimler, chili og forårsløg i tynde skiver og kyllingekød skåret i mundrette stykker. Lad suppen simre videre til kyllingen er tilberedt.

Bland limesaft, soja, sukker og goma-sauce.
Smag suppen til med blandingen samt med salt og peber. Top suppen med urter eller spirer.

Kan dryppes med basilikumolie for en flot ”finish”

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop