Huskeliste til din picnic

Det gode vejr lokker os udendørs til måltiderne, og skal frokosten eller aftensmaden ikke nydes på terrassen, er det en oplagt mulighed at pakke picnickurven og nyde maden i den smukke danske natur. 

# 1
Maden er nok det vigtigste på en picnic. Hvis du synes, at rugbrødsmadder med leverpostej er kedelige, så kig forbi din Mesterslagter på vejen. Her er altid et lækkert udvalg. Pølser til grillen og lækkert tilbehør – eller måske har du mere lyst til en tapasanretning. Du finder helt sikkert noget, der gør din picnictur til noget helt særligt. 

# 2
Kølige drikkevarer og snacks er selvskrevne. Frys eventuelt et par flaske vand i på forhånd, så har du både koldt vand men også et køleelement til maden. 

# 3
Det er selvfølgelig en god idé at medbringe tallerkner, bestik, glas og servietter. Tag også gerne et par plastikposer med – en til at opbevaring af det beskidte service efter brug og en til affald. Husk tændstikker hvis der skal tændes bål eller en grill. 

# 4
Picnictæppet er også vigtigt – eller dug hvis du planlægger at sidde ved et bord-bænkesæt.
Det danske vejr kan være meget svingende, så husk at medbringe et par ekstra tæpper eller en varm trøje. Alt er mere hyggeligt og rart, når man ikke fryser. 

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop