Mad, håndværk og passion

Mad er mere end blot ernæring – det er håndværk, passion og historie. I denne udgave af We Meat dykker vi ned i fortællingerne bag nogle af de mest dedikerede mennesker herhjemme, inden for gastronomiens verden. Fra en fynsk røgmester med et hjerte, der banker for charcuteri i verdensklasse, til en ung gourmetslagter der skiftede karrierevej og gjorde drømmen til hverdag – og videre til slagternes ultimative verdensmesterskab, nemlig World Butchers’ Challenge i Paris. 

Vi starter på halvøen Hindsholm i byen Måle, hvor Per Knuppert har skabt en gastronomisk oase med sit røgeri, Røgeriet Hindsholm. Inspireret af sine mange år i Italien har Per sat sig for at perfektionere charcuteri og røget laks af højeste kvalitet – en passion, der har ført ham til toppen af den danske gourmetscene. 

Herefter møder vi Jacob Sebastian Riber, en tidligere forsikringssælger, der skiftede kontorstolen ud med slagterdisken. Jacob valgte at følge sin madpassion, og er i dag udlært som gourmetslagter med en flot guldmedalje og titlen som vinder af Skills 2024. Hans rejse viser, at det aldrig er for sent at tage springet og forfølge sin drøm om at arbejde med mad.

Vi stiller også skarpt på World Butchers’ Challenge, også kendt som ”kødets olympiade”. Denne prestigefyldte konkurrence samler verdens dygtigste slagtere i en intens kamp om at levere det mest imponerende håndværk. I 2025 går det løs i Paris, hvor 16 nationer skal dyste om titlen som verdens bedste slagterhold.

Artikler

World Butchers’ Challenge

Slagterfaget er langt mere end bare at skære kød ud – det er en kunstform, der kræver præcision, kreativitet og råstyrke. World Butchers’ Challenge (WBC), også kaldet ”kødets olympiade”, er

Læs hele artiklen

Opskrifter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop