Jul med slagteren

Vi nærmer os den tid på året, hvor traditionerne står stærkest. Julen er nemlig uden tvivl den højtid, hvor vi danskere værner allermest om vores familietraditioner. For de fleste er december fyldt med forventningens glæde, julehygge og god mad. Men for at vi kan få alle de gode råvarer og delikatesser til julens middage er der mange, der oplever årets travleste periode – blandt andet din slagter. For når december nærmer sig, er det ofte slagteren, vi besøger for at sikre, at julebordet bliver præcis, som det skal være.

Juletiden hos slagteren er derfor præget af travlhed – men også af de dejlige traditioner og en kærlighed til det gode håndværk. Fra tidlig morgen til sen aften arbejdes der rundt om i slagterbutikkerne, så alt er klar til julens mange måltider.

De hyggelige og velduftende butikker emmer af julestemning, og køen af kunder vokser dag for dag i forbindelse med at den perfekte julemiddag skal i hus. Flæskestege med sprøde svær, som slagteren er ekspert i, ligger klar sammen med saftige andebryster, sylte, medisterpølse og hjemmelavede delikatesser. Kunderne er vilde med slagterens udvalg og den faglige stolthed, der ligger i hver eneste detaljer i de mange indbydende produkter. De gamle håndværkstraditioner værdsættes, og mange slagtere følger opskrifter, der er gået i arv gennem generationer. Sylten og rullepølsen forberedes omhyggeligt, leverpostejen laves med præcision, og den perfekte flæskesteg med sprød svær bliver diskuteret, som var det en videnskab. Alt sammen for at kunderne får den allerbedste oplevelse med julevarerne.

Med alle de gode råvarer i hus er forberedelse og planlægning kodeordene. Skriv lister og begynd i god tid. Listerne skal erstatte alle de ting, du forsøger at huske i hovedet – og sikkert glemmer igen og igen.

Artikler

Julens mad

Juleaften er noget ganske særligt – og hele familien glæder sig til en god middag, hygge og julegaver. Menuen kender alle på forhånd, for i langt de fleste familier er

Læs hele artiklen

Syltede lækkerier til jul

Det grønne element i julemaden er typisk syltede grøntsager, hvilket stammer tilbage fra en tid, hvor husmødrene konserverede råvarerne, så de bedre kunne holde sig gennem vintermånederne. Selvom vi i

Læs hele artiklen

Gaven til maven

I denne dejlige juletid forærer vi gaver, holder julesammenkomster og går til julefrokoster. De fleste af os sætter pris på at have en lille ting med til værten og værtinden,

Læs hele artiklen

Opskrifter

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop