Biksemad

Antal personer

Tid

4
30

Ingredienser

Kolde kogte kartofler
800 g
Stegt svinekam uden svær
700 g
Skalotteløg
4 stk.
Smør og olie til stegning
Æg
4 stk.
Ketchup
Worcestershire sauce
Engelsk sauce
Bredbladet persille
1 håndfuld

Skær de kogte kartofler i små tern. Skær kødet i tilsvarende små tern. Pil skalotteløg og snit dem fint. Steg løget let i smør eller olivenolie på en stor pande til det er klart og næsten gennemsigtigt. Tilsæt kartoflerne og lad dem stege med til de er gyldne og sprøde. Vend kødet i og varm biksemaden godt igennem.

Steg spejlæg i lidt olie på en anden pande. Server dem til biksemaden sammen med syltede rødbeder, ketchup, Worcestershire sauce, engelsk sauce og et drys hakket persille eller purløg.

Farserede porrer

Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og køres ca. 4 minutter. Lad farsen hvile ca. 30 minutter

Læs mere »