Antal personer

4

Ingredienser

Kolde kogte kartofler
800 g
Stegt svinekam uden svær
700 g
Skalotteløg
4 stk.
Smør og olie til stegning
Æg
4 stk.
Ketchup
Worcestershire sauce
Engelsk sauce
Bredbladet persille
1 håndfuld

Biksemad

Skær de kogte kartofler i små tern. Skær kødet i tilsvarende små tern. Pil skalotteløg og snit dem fint. Steg løget let i smør eller olivenolie på en stor pande til det er klart og næsten gennemsigtigt. Tilsæt kartoflerne og lad dem stege med til de er gyldne og sprøde. Vend kødet i og varm biksemaden godt igennem.

Steg spejlæg i lidt olie på en anden pande. Server dem til biksemaden sammen med syltede rødbeder, ketchup, Worcestershire sauce, engelsk sauce og et drys hakket persille eller purløg.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop