Klassiske danske retter
Velkommen til vores opskrift med klassiske danske retter, også kendt som “mormormad”! Her dykker vi ned i det kulinariske univers af hjertevarmende og traditionsrige retter, der har været elsket af generationer af danskere.
Vores arkiv er en hyldest til de skønne smagsoplevelser, som vores bedsteforældre og oldeforældre har serveret ved deres køkkenborde i årtier. Her finder du en skatkiste af autentiske opskrifter, der har stået sin prøve gennem tiden og stadig vækker minder om barndommens søndagsmiddage og hyggelige familiefester.
Vi er sikre på, at du vil finde noget, der kan tage dig tilbage til de gode gamle dage. Lad os sammen udforske og bevare den kulinariske arv af danske mormorsmad og give klassikerne nyt liv i vores egne køkkener. Velbekomme!

Æbleflæsk med rugbrød og hjemmesyltede rødbeder
Læg skiverne af flæsk på en varm pande med olie. Steg ved middel varme til

Aspargessuppe
Skræl og skær de hvide asparges ud i mindre stykker. Damp aspargesene til de er

Bankekød med svampe og rodpuré
Klargør grøntsagerne og skær løg i skiver. Skær champignoner i små stykker. Vend kødskiverne i

Biksemad
Skær de kogte kartofler i små tern. Skær kødet i tilsvarende små tern. Pil skalotteløg


Brændende kærlighed med mos
Skær flæsk og bacon i små tern og steg dem på en varm pande til

Farserede porrer
Løg og hvidløg hakkes fint og alle ingredienser til farsen kommes i en røremaskine og

Forloren hare med bacon, hasselback kartofler og vildtsauce
Kom kødet op i en skål og tilsæt salt. Rør farsen sej, så kødet binder

Frikadeller
Den gode frikadelle – som vor mor lavede den Hvad er hemmeligheden bag den gode

Grydestegt kylling med skysauce og agurkesalat
Agurkesalat: Skær agurken i meget tynde skiver eventuelt på et mandolinjern. Bland resten af ingredienserne

Gule ærter med nakke og kålpølse
Kom svinebryst eller nakkefilet i en gryde med ca. 2 liter vand, så det dækker

Kalvelever i flødesauce
Klargør grøntsagerne og skær løg i tynde skiver. Skær champignon i skiver. Vend skiver af