Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Brun sovs

Smør
100 g
Mel
2 spsk.
Fond/stegesky
1 liter
Sødmælk
2 dl
Salt
Peber

Brun sovs

Smelt smørret og drys mel i. Rist melbollen godt igennem, så melsmagen forsvinder, og der begynder at dufte nøddeagtigt.

Hæld fond/stegeskyen samt sødmælken ved og kog sovsen godt igennem i 10 minutter.

Smag sovsen til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.

Whiskysauce

Hak løget fint. Smelt smørret og sauter løg heri. Kom tomatpuré ved og rist det godt af – pisk imens. Hæld whisky og fløde på

Læs mere »

Sauce bordelaise

Skalotteløg hakkes fint, porre skæres i skiver og gulerødderne snittes i tern. Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt skalotteløg, gulerødder samt porre. Sauter

Læs mere »

Andesauce

Skær andehalsen i mindre stykker. Brun hals, vingespidser og snittede grøntsager i lidt af andefedtet. Kom koldt vand ved og kog op. Skum urenheder væk.

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop