Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Kødsauce

Hakket oksekød
200 g
Løg
½ stk.
Fed hvidløg
1
Peberfrugt
½ stk.
Squash
0,33 stk.
Olie
1 spsk.
Tomatsauce
2 dl
Tomatpuré
20 g
Cayennepeber
1 knsp.
Paprika
½ spsk.
Spidskommen
1 tsk.
Salt
Peber

Fed hvidløg
1
Græsk yoghurt 10%
200 g
Persille
½ bdt.
Salt
1 tsk.
Peber
Revet mozarella
50 g
Butterdej
1
Æggeblomme til pensling
1

Butterdejspakke med hakket oksekød

Klargør grøntsagerne til kødsaucen og hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugt i tern. Fjern den kernefyldte midte i squashen og skær i tern. Svits grøntsagerne i olie på en pande. Sæt til side. Skru lidt op for varmen og tilsæt det hakkede oksekød. Brun det godt og tilsæt dernæst tomatpuré, paprika, cayennepeber og spidskommen. Steg det med et par minutter. Hæld tomatsaucen på og smag til med salt og peber. Tag oksekødsfyldet af varmen og lad det køle af.

Pres hvidløg ned i græske yoghurt. Hak persille fint og den i yoghurten.
Tilsæt salt, peber og revet mozzarella.

Læg butterdejspladen på et stykke bagepapir. Rul hurtigt over med en kagerulle så den er tynd og skær ud i firkanter á 10 x 10 cm. Fordel oksekødsfyldet på midten af butterdejen. Kom dernæst yoghurten ovenpå.

Fold butterdejen så det bliver til en pakke eller som en spandauer hvor hjørnerne mødes på midten. Pensl med pisket æggeblomme.

Tag eventuelt et ekstra stykke butterdej og rul det ud. Med en gitterrulle laves et mønster i dejen, som lægges over pakken. Pensl med æggeblomme. Bag ved 200°C i 25-30 minutter til den er gylden og sprød.

Oksehalesuppe

Få din Mesterslagter til at dele halerne i stykker. Vask dem grundigt og tør dem i et klæde. Klargør grøntsagerne og skær dem i mindre

Læs mere »

Spanakopita

Klargør grøntsagerne. Mens spinaten stadig er våd, lægges den i en gryde med låg. Skru op for mellemhøj varme, og lad vandet koge ud af

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop