Antal personer

Ingredienser

Saltet stegeflæsk fra slagteren
10 skiver
Hvedemel
1 spsk.
Smør
25 g
Sødmælk
3 dl
Persille
1 bdt.
Groft salt
Peber

Fingerflæsk med persilledyppelse

Tryk flæskeskiverne flade med hånden og steg dem ved middel varme til den har smidt en masse fedt og er blevet sprøde. Drys med lidt peber og groft salt.

Sauce:
Kog mælken op og tag den af varmen. Smelt smørret i en gryde og lad det bruse op uden at brune.

Kom mel i og rør det godt ud. Kom herefter den varme mælk i lidt ad gangen, til saucen tykner. Den må ikke blive for tynd. Lad saucen småkoge i 10 minutter så melsmagen koges ud. Smag til med salt og peber. Fjern gryden fra varmen og tilsæt det hakkede persille. Saucen må ikke koge igen herefter.

Server det sprøde flæsk i et kræmmerhus eller på et fad med saucen som dyppelse.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop