Grill de marinerede koteletter over direkte varme ca. 2 minutter på hver side. Træk dem til indirekte varme, læg låg på grillen og lad dem få ca. 4 minutter mere. Brug et stegetermometer, og stop stegningen ved 64-65°C. Lad dem hvile ca. 5 minutter inden udskæring.
Halver tomaterne og tag det meste saft og kerner ud. Læg dem i en oliesmurt alubakke med skindsiden ned. Blend soltørrede tomater, hvidløgsfed, chili og laurbærblade, sellerisalt, peber, oregano og lidt olie fra de soltørrede tomater. Kom fyldet i tomaterne og dryp lidt olie henover sammen med de friske krydderurter. Sæt dem på grillen ved indirekte varme – og lad dem grille til de er møre.
Alternativt kan tomaterne tilberedes i ovnen i 1½ time ved 150°C – til de begynder at karamellisere på toppen. Lad dem sætte sig i ca. 15 minutter inden servering og drys med salt.