Antal personer

Tid

Ingredienser

Hakket oksekød
600 g
Salt
1 tsk.
Feta
100 g
Friskhakket persille
2 spsk.
Fed hvidløg
2
Løg
1 stk.
Olivenolie
1 spsk.
Træspyd
Olie til stegning
Sort peber
1 tsk.
Salt
1,5 tsk.
Tørret koriander
½ tsk.
Oregano
½ tsk.
Timian
½ tsk.
Rosmarin
½ tsk.
Salvie
½ tsk.

Græske grillspyd

Hak løg og hvidløg fint. Rør oksekød og salt godt sammen. Smuldr fetaen så der ikke er nogle klumper i, og få det arbejdet ind i farsen. Kom resten af ingredienserne i (inkl. olie) og rør til farsen er samlet og blank. Rul farsen ud til nogle lange pølser og stik et spyd ind i midten fra den ene ende.

Steg dem på en pande eller på grillen til de er færdigstegte med en dejlig stegeskorpe.

Fra Grækenland har vi fået inspiration til denne ret. Det er den græske udgave af frikadeller – eller Keftedes som de hedder på græsk. Klassikeren som de fleste danskere har haft fornøjelsen af at smage under de varme himmelstrøg sydpå. De er voldsomt populære i Grækenland, især når de serveres med tzatziki.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop