Antal personer

Tid

4
25

Ingredienser

Frisk papperdelle
800 g
Oksefilet uden fedt i strimler
500 g
Blandede svampe (alt efter hvad der er i sæson)
300 g
Smør
Fed hvidløg
3
Rødløg
1 stk.
Rød peberfrugt
1 stk.
Paprika
2 tsk.
Fløde
5 dl
Kraftig oksefond
1 dl
Salt
Peber
Frisk timian
Frisk basilikum
Masser af god parmesan

Pasta ai funghi

Klargør grøntsagerne og hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde både og peberfrugt i tynde strimler. Skær svampene i mindre stykker. Vend oksekødsstrimlerne i hvedemel og steg dem i smør på panden i ca. 2 minutter. Kog pastaen efter anvisningen.

Tag en ny pande og varm den godt op. Rist svampene til de får farve. Tilsæt hvidløg, rødløg og peberfrugt og svits i 1 minut.
Kom paprikapulver på og rist det kort på panden. Tilsæt fløde, fond og timian. Kog til det tykner (ca. 5 minutter). Juster eventuelt med maizena. Smag til med salt, peber og revet parmesanost. Vend den kogte pasta og kødet i saucen. Pynt med basilikumblade.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop