Antal personer

Tid

4
150

Ingredienser

Porchetta fra din slagter
1 stk.
Rigatoni
500 g
Rød peberfrugt
2 stk.
Babyspinatblade
200 g
Fed hvidløg
3
Smør
40 g
Mel
40 g
Mælk
4,5 dl
Revet Gruyere
50 g
Salt
½ tsk.
Hvid peber
¼ tsk.

Porchetta med rigatoni og sauce Florentine

Læg porchettaen på en rist med en bradepande under. Steg kødet i ovnen i ca. 2 timer ved 160°C. Hæld et par skefulde sky fra bradepanden over hver halve time. Vend stegen undervejs, så sværen bliver flot sprød over det hele. Skru ovnen op på 220°C og giv sværen på stegen lidt ekstra til den er sprød.

Klargør grøntsagerne. Skær rød peber i tern og svits dem på en varm pande til de er møre. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hak hvidløg fint og svits det i smør i en lille gryde. Tilsæt mel og rør det til en samlet melbolle. Kom mælk ved og rør til saucen har den rette konsistens. Lad den simre 5-6 minutter. Sluk for varmen og tilsæt spinat, gruyère, salt og peber. Vend rundt og smag til. Vend pastaen i saucen og kom peberfrugt på toppen som pynt.

Skær tykke skiver af porchettaen og server med pastaen.

 

Vil du selv fylde og snøre din porchetta, kan du se hvordan i vores slagterskole

Pasta ai funghi

Klargør grøntsagerne og hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde både og peberfrugt i tynde strimler. Skær svampene i mindre stykker. Vend oksekødsstrimlerne i hvedemel

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop