Antal personer

Tid

4

Ingredienser

Hakket oksekød
600 g
Løg
2 stk.
Rasp
4 spsk.
Persille
1 bdt.
Salt
1 tsk.
Sød paprika
1 tsk.
Sort peber
1 tsk.
Bagepulver
½ tsk.
Citronsaft
2 tsk.
Olie til stegning

Bulgursalat

Bulgur
400 g
Grøntsagsbouillon
Stødt gurkemeje
2 tsk.
Rødløg
1 stk.
Hakket persille
2 spsk.
Frisk mynte
Frisk chili

Tyrkisk köfte med bulgursalat

Kød:
Hak løg fint og rør det sammen med de øvrige ingredienser i det hakkede kød. Farsen skal være samlet og fast. Sæt det på køl i 1 times tid. Form farsen til små ovale bolde. Steg dem ved medium varme i lidt olie til de er stegt hele vejen rundt og har en god stegeskorpe. Vend hele tiden så formen bibeholdes.

Bulgursalat:
Kog bulguren efter anvisning på posen (kom én grønsagsbouillonterning og 2 tsk. gurkemeje med ved kogningen). Så får bulguren en flot gul farve. Snit grøntsager og urter meget småt og fint. Lad bulguren dampe af og bland med det grønne.
Server med pitabrød eller fladbrød og en lækker hummus.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop