Antal personer

2

Ingredienser

Porrer
2 stk.
Slagterbacon i tern
100 g
Salt
Peber
Sherryvinaigrette
1 spsk.
Feta
50 g
Brøndkarse

Grillet porre med bacon og sherryvinaigrette

Klargør porrerne – men lad dem beholde alle lagene, så de kan blive ”brændt” på ydersiden samtidig med at de er bløde og møre indeni. Grill dem direkte over de varme gløder og vend dem et par gange. De skal blive meget brændte og sorte. Ryk dem over til indirekte varme og krydr med salt og peber. Læg låg på grillen og steg i ca. 2 x 7 minutter. Der kan eventuelt tilsættes lidt røgsmuld til kullene, for at få mere smag.

Skær baconstykket i store tern og steg dem på en pande til de er sprøde. Når porrerne er færdige, pilles det yderste og brændte lag af, hvorefter den åbnes på langs. Anret porrerne med de store bacontern og fetaost ovenpå. Hæld sherryvinaigrette udover og pynt med brøndkarse.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop