Antal personer

Tid

Ingredienser

Nakkefilet
1 kg
Svær
300 g
Laurbærblade
10 stk.
Eddike
1,5 dl
Salt
20 g
Stødt peber
3 g
Husblas
2 stk.
Forme eller foliebakker

Hjemmelavet sylte

Kog sværen og afpudset kød i 1 liter vand under løg i 2 timer sammen med laurbærblade og eddike. Herefter sies suppen og den afkogte svær kasseres.

Skær kødet i tern og kog det i suppen i 1. time til det er mørt. Tag kødet op i en skål og krydr med salt og peber. Pluk det eventuelt i mindre stykker (afhængig af hvor findelt du ønsker din færdige) sylte).

Læg kødet i forme og fyld op til 3/4. Den let afkølede suppe tilsættes husblas og røres rundt i 1 minut. Fordel suppen over kødet og rør lidt rundt i formene. Sæt sylterne på køl natten over.

Ved servering skæres sylten i skiver og anrettes sammen med hjemmesyltede rødbeder og sennep.

Svinerilette

Trin 1: Skær nakkekam eller svineslag i store stykker. Læg dem i en gryde med koldt vand. Pil og skær løgene i kvarte. Læg dem

Læs mere »
0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop