Hønsesalat med estragon, syrlige perleløg og sprødt kyllingeskind

Antal personer

Tid

4
60

Ingredienser

Kyllingebryster med skind
2 stk.
Hønsebouillon terning
1
Vand
½ liter
Syltede perleløg
3 spsk.
Stegte champignon
250 g
Mayonnaise
1 dl
Creme fraiche 18%
1 dl
Finthakket estragon
1 dl
Friskpresset citronsaft
1 tsk.
Salt
½ tsk.

Tag skindet af brysterne. Kog kyllingefileterne møre i saltet vand med bouillonterningerne i og lad dem køle ned i vandet.

Læg nu et bagepapir over en bageplade og læg kyllingeskindene fladt ud på. Salt dem og dæk dem med et stykke bagepapir og en bageplade ovenpå. Bag således skindene på 200°C i ca. 20 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Herefter lægges de til afdrypning på papir. Læg dem ikke på køl. Pluk kyllingen.

Bland nu de andre ingredienser sammen med kyllingen og smag til med salt og peber. Server med eller på kyllingeskindet.

Flæskesteg

Gnid sværen med salt. Sørg for at saltet kommer ned imellem sværene. Stik nelliker og halve laurbærblade imellem sværen. Læg stegen på en rist i

Læs mere »