Antal personer

Tid

2
45

Ingredienser

Kyllingebryster med skind
4 stk.
Groft salt
Gulerødder i forskellige farver
6 stk.
Store løg
2 stk.
Hakket kapers
1 spsk.
Skalotteløg
1 stk.
Dijonsennep
2 tsk.
Finthakket persille
1 spsk.
Citronsaft
Salt
Peber

Kartoffelsalat

Kartofler
600 g
Mayonnaise
2 dl
Creme fraiche 18%
½ dl
Hakkede cornichoner
2 spsk.

Kylling med kartoffelsalat og farvede gulerødder

Klargør ingredienser til kartoffelsalaten. Skær kartofler i passende stykker og snit løg helt fint. Kog kartoflerne ca. 10 minutter til de er møre men faste. Sæt dem på køl.

Bland ingredienserne til dressingen og vend med de kølede kartofler. Sæt på køl til der skal serveres.

Steg kyllingebrysterne (bryststegen) ved 180°C i ca. 35-45 min til en kernetemperatur på 70 grader.

Skindet skal være sprødt. Kog gulerødderne til de er møre – der må gerne være lidt ”bid” i dem. Løgene skæres over på midten så man kan se ringene. Varm en grillpande op. Kom lidt olie på løget og steg dem til de har grillstriber. Kom dem i et ovnfast fad og drys med lidt groft salt. Bag dem i ovnen de sidste 10-15 minutter af kødets stegetid.

Anret det hele på en lækker måde og pynt med friske urter.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is emptyReturn to Shop