Smelt smørret ved lav varme og lad medisteren ligge og blive varmet op stille og roligt.
Vend den hver 5 minut.
Efter 15-20 minutter skrues der lidt op for varmen, så der kan komme en god stegeskorpe på.
Skær et lille stykke af medisteren – og mærk om den er varm indeni.
Stuvet hvidkål:
Skær kålen i tynde strimler (½ cm), hak løget i grove skiver og riv guleroden.
Kålen kommes i en stor gryde med kogende vand og koger i 2-3 minutter.
Til den opbagte sovs smeltes smørret. Når det bruser kommes der mel i – rør til der ikke er flere melklumper. Hæld dernæst mælk i lidt ad gangen, mens der røres godt. Kog sovs op og juster tykkelsen med kogevand fra kålen. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Vend kål, løg og gulerod i saucen. Varm det i ca. 5 minutter og lad den stuvede hvidkål sætte sig.
Server med friskhakket persille til.